Ervaringen bij Racinghub

Natuurlijk vertellen wij zelf graag en enthousiast over RacingHub. De beste indruk krijg je natuurlijk wanneer anderen hun simrace ervaringen bij RacingHub delen. Daarom hieronder een greep uit de online reviews van de verschillende sociale media kanalen. Dus….. heb je een leuke ervaring bij RacingHub gehad, laat het ons en anderen weten via google review of een van onze andere social media kanalen.

Vanavond met een groep vrienden wezen racen. Wij hadden een arrangement waarin we de tijd en mogelijkheid kregen om meerdere auto’s te rijden met iedere sessie een quali en daarna een race. Op het eind overgestapt op VR, dat maakte de ervaring helemaal af! Dat was echt zo gaaf!

Wij gaan zeker vaker! Ik kom zelfs al maandag weer terug want ben mijn bril vergeten. Met een beetje mazzel kan ik dan nog aansluiten!

Ook de hulp en uitleg is goed, kort en krachtig om je een zo goed mogelijke ervaring te geven.

Kan niet wachten om endurance races te gaan doen!

Jordy van Overeem Avatar
Jordy van Overeem
13/07/2019

Epische ervaring! Na een paar keer nog steeds erg gaaf maar vooral verslavend!

Roel Smeding Avatar
Roel Smeding
25/06/2019

Ik ben er nu een paar keer geweest met verschillende vrienden, en het was elke keer raak! leuk geregeld, apparatuur is up to date en de hele beleving is gewoon super! Hier hoop ik zeker nog vaak terug te gaan komen 😄

Dirk Jan van Vliet Avatar
Dirk Jan van Vliet
03/06/2019

Wat een belevenis. Niet gedacht dat dit zo zou bevallen. Dit haan wij zeker nog een keertje doen.

Raoul Chardet Avatar
Raoul Chardet
14/05/2019

Leuke plek om alleen of met een maatje te simracen. Eigenaar is een hele aardige man die weet waar hij het over heeft.

Richard Korsten Avatar
Richard Korsten
11/05/2019

Great simracing facility. VR is next level. Great host.

Bas van de Ven Avatar
Bas van de Ven
03/03/2019

Superleuke avond gehad!

Michiel van Kleef Avatar
Michiel van Kleef
15/02/2019

Vandaag bij de academy geweest, echt zeer goed verzorgd!
Mensen met passie voor het racen en dat merk je aan alles!
Ik kom zeker terug voor meer.

Mark Willemse Avatar
Mark Willemse
14/02/2019

Vanavond race academy gedaan, echt top!
Enorme aanrader, je krijgt er zeker een glimlach op je gezicht van 🙂

Tomas Merkies Avatar
Tomas Merkies
13/02/2019

Was tof, VR bril is aanrader!

Milan Ket Avatar
Milan Ket
26/01/2019

Geweldige race-ervaring. Zowel in de rig met drie 4K schermen voor je neus. Als met Oculus VR bril. De eerste rondjes is het even wennen. Maar dan krijg je door hoe het werkt en schaaf je elk rondje (tienden van) secondes van je lap times. Dikke aanrader!

Martijn van Ierland Avatar
Martijn van Ierland
22/01/2019

super aardige mensen en te gekke simulators. was top
leuk voor met een groep vrienden tegem elkaar tr racen.

Olof Mes Avatar
Olof Mes
27/12/2018

Ik ben hier nu een paar keer geweest en iedere keer is het weer een geweldige ervaring. De apparatuur (onder andere een volle Fanatec set, 3x 4K schermen en de Oculus Rift VR bril) is van hoge kwaliteit en alles is afgesteld zodat het voor iedereen toegankelijk en tóch uitdagend is.
Het allerleukste is als je met een vriendengroep van 8 bent en dan lekker tegen elkaar gaat racen en elkaar ‘aanmoedigt’ over de teamspeak.

Binnenkort mét koffieapparaat heb ik begrepen, misschien dat ik dan wel weer eens kan winnen..

Barend De Jø Avatar
Barend De Jø
31/10/2018

Dit is even wat anders dan op de bank gamen...geweldige ervaring. Mooi opgezet en erg leuk om tegen je vrienden te racen. Goede begeleiding zodat iedereen zich kan vermaken. VR te heftig? Met 3 grote schermen, goed geluid, racestoel (met feedback) en een stuurtje die niet onder doet voor een echte zit je nog steeds midden in de drivers seat! Dikke aanrader dus.

Robert Rozenberg Avatar
Robert Rozenberg
04/10/2018

Heel professioneel opgezet, vriendelijke en uiterst vakbekwaam personeel, die je een heerlijke racingday experience laten beleven. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan om te kijken wat simracing nu eigenlijk inhoud en wat de mogelijkheden zijn om virtueel te kunnen racen.

Marco van Kimmenade Avatar
Marco van Kimmenade
23/08/2018

Een absolute top ervaring! Voor de beginnende als ervaren racer!

Niels Schoehuijs Avatar
Niels Schoehuijs
09/07/2018

5 sterren en de text ik vond het geweldig zou nog tekort doen... ziet er erg strak uit , huiskamer gevoel is voelbaar, heerlijke temperatuur binnen, mooie raceracks, alles fanatec, kwaliteit ten top, heb me er heerlijk vermaakt , enige wat ik misdr is een lekkere bak koffie �...

Melvin Tuijn Avatar
Melvin Tuijn
21/02/2018

Wat is dit fantastisch!! Een aanrader voor zowel de die hard race fans die willen beleven hoe de circuits nu met slecht weer rijden als degenen die ‘gewoon’ een bijzonder Virtual Reality ervaring willen. Mijn tip: reserveer snel voor je eigen unieke ervaring voordat dit overal bekend is en stampend vol gaat zitten.

Michiel Van Der Hoeven Avatar
Michiel Van Der Hoeven
12/02/2018

top middag gehad! super setup, goede uitleg and just good racing fun! echt een aanrader voor race liefhebbers!

Gert-Jan Telgenkamp Avatar
Gert-Jan Telgenkamp
10/02/2018

Super gave virtual simracing ervaring. Met als hoogtepunt VR Racing!

Thijs Bekker Avatar
Thijs Bekker
07/02/2018

Echt een super ervaring vooral met vr bril.
Super apparatuur waar je op speelt.
Eigenaar legt alles super goed en er heerst een relaxte zweer, echt top.
Echt super goed geregeld.
Super om je skills op pijl te houden of gewoon voor de fun.

Jeroen Smit Avatar
Jeroen Smit
06/02/2018

De racinghub is wat mij betreft de ultimate man cave. Super apparatuur, goede begeleiding en wat een ervaring om met de Oculus Rift te kunnen racen. Had verwacht zoek ervan te worden, maar heb ruim twee uur zonder problemen mee kunnen racen. Project Cars 2 komt hier ongelofelijk goed tot zijn recht, ook al zijn er vast betere simulatoren. De ontvangst en begeleiding voelt als een warme deken en je wordt gevraagd om je thuis te voelen. Dat lukt ook echt. Ik ben meteen een vaste klant!!

Toon En Ikram Avatar
Toon En Ikram
31/01/2018

Geweldige ervaring om bij Racinghub achter het stuur te kruipen.
Al helemaal met de vr bril op! Je voelt en beleeft het echt circuit rijden!

Alles tiptop voor elkaar!
We komen zeker nog terug!

Louwtje Wagenaar Avatar
Louwtje Wagenaar
25/01/2018
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsgierig naar wat deze nieuwe E-sport in de toekomst nog meer brengt? Meld je aan en ontvang 1x per maand het laatste nieuws met updates over de events, competities, activiteiten en kortingsacties bij RacingHub en natuurlijk de laatste ontwikkelingen in de (sim)race wereld. Schrijf je nu in en wij houden je op de hoogte!

Wij maken gebruik van cookies om de gebruiks­­vriendelijkheid van onze website te verbeteren. Daarnaast kunnen we je hierdoor gerichte content bieden op onze websites, via onze andere kanalen en andere media. We onthouden je keuze zodat je niet iedere keer dat je onze website bezoekt deze vraag te zien krijgt. Naast het accepteren van de cookies, kan je de cookies ook beheren via 'Cookie instellingen'. Cookie instellingen Accepteer cookies